Logare


 

Noi suntem Soundhouse, o echipă alcătuită din profesioniști și oameni pasionați, dornici să se dezvolte zilnic. Ne plac provocările, deoarece fiecare soluție găsită reprezintă o lecție învățată. În munca noastră de zi cu zi ne ghidăm după valori foarte clar stabilite, care împreună cu perseverența, să aducă cele mai bune rezultate.
Calitate și experiență - oferim produse excelente care să depășească așteptările clienților noștri și oferim consiliere de calitate bazată pe o experiență de peste 12 ani în domeniu.
Pasiune și Teamwork - Suntem pasionați de tot ceea ce facem, suntem determinați să ne autodepașim continuu printr-un efort de echipă, având un scop bine stabilit – să transmitem emoție.

Viziunea și Misiunea companiei

Să ne dezvoltăm sănatos și să devenim prima alegere a tuturor clienților care își doresc un upgrade car-audio, prin proactivitatea cu care anticipăm nevoile, prin transparență și încrederea pe care aceștia o au în noi și un model economic competitiv.
Bazându-ne pe valori, o viziune sănătoasă și o misiune bine conturată, împreună alcătuim o echipă gată să vă fie alături în experiența pe care o aveți cu produsele și serviciile noastre. Suntem recunoscători pentru faptul că lucrăm alături de voi și ne dorim ca drumul profesional pe care îl parcurgem împreună să fie tot mai lung.

Vasile PETRAȘCO
Vasile PETRAȘCO
CEO
Soundhouse
Din pasiune pentru muzică și pentru mașini, în anul 2011 a pus bazele companiei SoundHouse. De-a lungul timpului a creat legături importante cu numeroși producători internaționali, pentru ca în 2017 să creeze site-ul Soundhouse.ro, dedicat tuturor pasionaților car-audio. În același timp și-a concentrat atenția asupra numeroșilor specialiști car-audio din România și a format o rețea de peste 100 de parteneri naționali.
Raluca POPA
Raluca POPA
ASISTENT MANAGER
Dep. Financiar
Raluca Popa are o experiență de peste cinci ani în domeniul financiar și administrativ. Este o persoană organizată, promptă și atentă la detalii. În ultimii ani, a pus accent pe dezvoltarea profesională, urmând mai multe cursuri și training-uri. Raluca lucrează în cadrul companiei din 2020 și reprezintă departamen- tul financiar, legătura dintre companie și principalii furnizori, ocupându-se de achizițiile produselor din portofoliul nostru. În timpul liber îi place să citească cărți de dezvoltare personală și să asculte muzică.
Andrei SCHIRCA
Andrei SCHIRCA
SALES ADVISOR
Dep. Vânzări
Andrei are o experiență de peste unsprezece ani în domeniul vânzărilor și a colaborat cu brand-uri foarte cunoascute la nivel internațional. Din dorința de a se dezvolta tot mai mult pe plan profesional, s-a alăturat echipei Soundhouse, ocupându-se de procesarea comenzilor B2C, consilierea și oferirea de suport tehnic clienților Soundhouse. În timpul liber Andrei creează muzică electronică.
Ana PETRAȘCO
Ana PETRAȘCO
CUSTOMER SERVICE SPECIALIST
Dep. Customer Service
Ana oferă suportul necesar clienților, identifică eventualele dificultăți pe care aceștia le-au întâmpinat din momentul plasării comenzii, până la primirea produselor și oferă asistență în interacțiunea clienților cu brand-ul și compania.
Attila CSUKAS
Attila CSUKAS
PROCESS MANAGER
Dep. Dezvoltare
Attila contribuie din anul 2022 la digitalizarea, automatizarea și optimizarea procedurilor interne, astfel încât comenzile clienților noștri să fie confirmate și procesate în orice moment al zilei. El este pasionat de muzică, știind să cânte la câteva instrumente muzical clasice.
Dragoș MUNTEANU
Dragoș MUNTEANU
MANAGER MARKETING
Dep. Marketing
Dragoș s-a alăturat echipei Soundhouse și a contribuit la formarea echipei de marketing, dar și la conturarea strategiilor. Acesta organizează întreaga activitate a departamentului marketing, propune strategii de promovare a brandului, realizează materiale grafice complexe, organizează evenimente și se asigură de acuratețea imaginii companiei online și offline. Îi place să fie mereu bine informat, urmărind fiecare trend. El devine inspirat atunci când ascultă muzică, iar unul dintre hobby-urile sale este graphic design-ul.
Mirela BUCUR
Mirela BUCUR
COPYWRITER & SOCIAL MEDIA SPECIALIST
Dep. Marketing
După o experiență de cinci ani în domeniul vânzărilor, Mirela a devenit parte din echipa Soundhouse și timp de un an aceasta a colaborat pe partea de Business cu partenerii noștri. Din pasiunea pentru domeniul marketing și dorința de dezvoltare, aceasta s-a orientat către departamentul marketing, ocupându-se cu redactarea materialelor de marketing și de promovare ale companiei, administrează paginile rețelelor sociale și promovează imaginea companiei în mediul online. În timpul liber, Mirela iubește să citească și să scrie.
Andrei MIHAI
Andrei MIHAI
ADMINISTRATOR WEB
Dep. Marketing
Primul contact al lui Andrei cu SoundHouse a fost în calitate de client. Ulterior, a făcut cunoștință cu domeniul și a devenit colegul nostru. Andrei este persoana care menține legătura dintre site-ul nostru și site-urile partene- re. Colaborează cu dezvoltatori web pentru a îmbunătăți constant site-ul soundhouse.ro, face recomandări în ceea ce priveşte îmbunătăţirea site-ului web, actualizează şi updatează pagina web utilizând instrumentele adecvate, încarcă produse și asigură acuratețea site-ului. Andrei este pasionat de IT și tehnologie.
Vasile VALEȘCO
Vasile VALEȘCO
SPECIALIST TEHNIC
Dep. Tehnic
Vasile are o vastă experiență în domeniul tehnic, făcând parte din mai multe proiecte cu acest profil de-a lungul timpului. Din anul 2020 s-a alăturat echipei Soundhouse, fiind denumit și „inginerul firmei”. Acesta instalează sisteme audio și multimedia, aplică materiale insonorizante, repară produse electronice și testează produsele noi din portofoliul nostru. Pasiunea lui este car-audio și de mai bine de trei ani își transformă pasiunea în muzică, zi de zi.
Andrei LEȘAN
Andrei LEȘAN
Dep. Logistic
GESTIONAR
Andrei s-a alăturat echipei Soundhouse într-un moment de digitalizare și automatizare al fluxului de procesare a comenzilor. Acesta s-a adaptat foarte rapid tuturor schimbărilor, îmbrățișând noutățile și inovația. Acesta organizează și gestionează produsele în depozit, recepționează marfa, colectează produse, împachetează comenzile clienților, generează AWB-uri și facturi fiscale după un software automatizat. În timpul liber, Andrei iubește să facă sport și să socializeze cu prietenii.